Muita auttavia tahoja ja hyödyllisiä linkkejä

Tälle sivulle on koottu erilaisia nuorta auttavia tahoja, joilta saat tukea ja neuvoja eri elämäntilanteisiin.

Kisälli palvelee lietolaisia työnhakijoita

Liedon työllistämispalvelut Kisälli tarjoaa tukea kaikenikäisille työnhakijoille. Kisälli auttaa työllistymisessä tai vaikkapa koulutuspaikan haussa. Lue lisää Kisällin omalta internetsivulta (siirryt Liedon sivustolla osioon Työ ja yrittäminen).

Kisällissä toimii myös Liedon etsivä nuorisotyö, joka auttaa ja tukee monipuolisesti 15–28-vuotiaita lietolaisia. Lisätietoa toiminnasta ja yhteystiedot löydät etsivän nuorisotyön omalta internetsivulta.

Apua, tukea ja neuvoja

Nuortennetti-sivustolle on koottu apua ja neuvoja elämän eri osa-alueille. Sivustolta löydät myös yhteystiedot erilaisiin auttaviin puhelimiin ja chatteihin (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Myös Ankkuritoiminnan sivulle on koottu erilaisia auttavia tahoja (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Täysi-ikäistymispaketista tietoa täysi-ikäisen oikeuksista ja velvollisuuksista

Digi- ja väestötietovirasto, Kela, Ohjaamot, poliisi, Puolustusvoimat ja Verohallinto ovat koonneet Suomi.fi-sivustolle sähköisen täysi-ikäistymispakkauksen, josta löydät tietoa kaikista niistä virallisista asioista, jotka liittyvät täysi-ikäisyyteen (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Kelalta tukea eri tilanteisiin

Kelan internetsivuilta löydät tietoa siitä, millaista tukea voit saada eri elämäntilanteisiin (linkki avautuu uuteen välilehteen). Elämäntilanteet on koottu Kelan etusivulle linkkilistaksi, jonka kautta pääset eteenpäin.