Liedon kaupunki palkkaa 2005 – 2008 syntyneitä lietolaisia nuoria kesätöihin kaupungin eri työyksiköihin kuukauden ajaksi.

Kaupungin kesätyöt on tarkoitettu erityisesti nuorille, joilla ei vielä ole työkokemusta. Tänä vuonna kesätöihin palkataan nuoria, jotka eivät ole olleet kesällä 2023 kaupungilla töissä. Kesätöihin voi päästä arvonnan tai haastattelun kautta.

Voit hakea kesätöitä useammalta alalta

Arvottavia kesätyöpaikkoja on tarjolla esimerkiksi viheralueiden hoidossa, kiinteistönhoidossa sekä siivouksessa ja puhtaanapidossa. Jos työskentelit arvotussa kesätyöpaikassa Liedon kaupungilla kesällä 2023, et voi saada kesätyöpaikkaa arvonnan kautta vuonna 2024. Muutama kesätyöpaikka jaetaan sosiaalisin perustein, sosiaalityön suosituksesta. Liedon kaupungin vapaa-aikapalvelujen leiriohjaajat ja kesäsomettaja sekä Liedon museoiden, Liedon Vanhalinnan ja Zoolandian kesätyöntekijät valitaan haastatteluissa.

Kesätyöpaikkoja kaupungilla on tarjolla 56 kpl. Työjaksot ovat kuukauden mittaisia ja työaika on 30 h/viikko. Kuukauden jakson palkka on 700€.

Kesätyöpaikkojen hakuaikataulu

Kesätyöpaikkojen hakuajat on porrastettu. Katso alta hakuajat eri tehtäviin. Haut avautuvat Kuntarekryssä alla mainittuina päivinä.

Liedon kaupungin avoimet työpaikat Kuntarekry.fi