Liedon kaupunki aloittaa Avantin alueella joukkoliikennekokeilun, jonka tavoitteena on kartoittaa joukkoliikenteen käyttöastetta alueella kokeilun aikana. Reitti kiertää Avantin yritysalueen ja Länsi-Avantintien länsipäässä on vaihtoyhteys linjalle 6 (Turku-Lieto runkolinja). Fölin pysäkeiltä 6117 ja 6118 on matkaa Länsi-Avantintien pysäkeille noin 300m ja siirtymäaika on huomioitu aikatauluissa.

Liikenne on Liedon kaupungin kilpailuttama ja käyttäjille maksutonta tilausliikennettä. Liikennöitsijänä toimii Liikenne Vesma Oy. Reittiä ajetaan pikkubusseilla, jotka tunnistaa Avantin Liikenne -tekstistä.

Reitti aamuvuoroilla klo 5:20 – 8:50 (lähdot Länsi-Avantintien länsipäästä)
Länsi-Avantintie – Ahtonkaari – Avantintie – Tuulissuontie – Vakiotie – Luolakalliontie – Siiventie -Loukinaistentie – Avantintie – Ahtonkaari – Länsi-Avantintie

Reitti iltapäivävuoroilla klo 15:10 – 18:05 (lähdöt Loukinaistentieltä)
Loukinaistentie – Siiventie – Luolakalliontie – Vakiotie – Tuulissuontie – Avantintie – Ahtonkaari – Länsi-Avantintie – Ahtonkaari – Avantintie – Loukinaistentie.

Joukkoliikennekokeilusta voi jättää palautetta osoitteessa: kartta.lieto.fi/palaute. Saadun palautteen perusteella voidaan jo kokeilun aikana tehdä vuoroihin muutoksia.