Liedon kaupungin avoin varhaiskasvatus tarjoaa maksutonta pedagogista toimintaa kotihoidossa oleville lapsille, tervetuloa mukaan!

Haku avoimen varhaiskasvatuksen kesätoimintaan alkaa 2.5. ja kesän kerhot alkavat 3.6. Haku lukuvuoden 2024–2025 kerhoihin alkaa 2.5. ja toiminta alkaa 5.8.

Avoin päiväkoti Perhepesä

Meillä leikitään, lauletaan, askarrellaan ja liikutaan yhdessä ohjaajan ja oman aikuisen kanssa. Ei erillistä ilmoittautumista. Lisätietoja löydät Perhepesän Facebookista.

Vauvojen iltapäivä

Vauvat vanhemman kanssa kokoontuvat Perhepesässä. Mukavaa yhdessäoloa ja ohjattua toimintaa mm. musiikkihetkiä. Ei erillistä ilmoittautumista. Lisätietoja löydät Perhepesän Facebookista.

Pihakerhot

Tuo lapsesi leikkimään, liikkumaan, laulamaan ja touhuamaan ulkona iloisessa seurassa. Pihakerhot on tarkoitettu puolitoista vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Kerhoaika määräytyy lapsen iän mukaan (1,5 v. – 1,5 h jne.).

Puuhapiha

Kerhon toiminta sisältää kädentaitoja, leikkiä, musiikkia ja liikuntaa ulkona.

Luovan toiminnan kerho

Monipuolista ohjattua toimintaa leikkisällä ja luovalla otteella. Tehdään, koetaan ja opitaan yhdessä leikin kautta. Kerho on sisällä Perhepesällä.

Touhukerho

Liikunnallista seikkailua, elämyksiä ja leikkiä ulkona säällä kuin säällä. Touhukerhon sijainti vaihtelee.

Metsäkerho

Iloa, elämyksiä, leikkiä ja liikettä metsässä. Kerho on aina Lietohallia ympäröivässä metsässä.

Avoin päiväkoti Perhepesä – Iloista varhaiskasvatusta ja läsnäoloa

Meillä leikitään, lauletaan, askarrellaan ja liikutaan yhdessä ohjaajan ja oman aikuisen kanssa kodinomaisessa ympäristössä. Ei erillistä ilmoittautumista. Lisätietoja löydät Perhepesän Facebookista.

Vauvojen iltapäivä – Yhdessä oloa, vertaistukea ja varhaista vuorovaikutusta

Musiikkia, vuorovaikutusleikkejä ja aistikokemuksia taiteen keinoin yhdessä vauvan ja vanhemman kanssa. Ei erillistä ilmoittautumista. Lisätietoja löydät Perhepesän Facebookista.

Varhaiskasvatuskerhot – Yhdessä tekemisen, kokemisen ja oppimisen riemua leikkien

Kerhoissa on suunniteltua, elämyksellistä ja monipuolista toimintaa lasten vahvuuksiin
keskittyen. Positiivinen pedagogiikka on rikkautemme. Kerhot ovat kotihoidossa oleville
lapsille pedagoginen vaihtoehto päiväkoti- tai perhepäivähoitotoiminnalle.

Pihakerhot – Leikin, liikkumisen, musisoimisen ja yhdessä tekemisen riemua

Tuo lapsesi leikkimään, liikkumaan, laulamaan ja touhuamaan ulkona iloisessa seurassa. Pihakerhot on tarkoitettu puolitoista vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille (1,5 v.-1,5 h jne.).