Huhu väittää, että Lieto on kiva paikka asua, mutta pitääkö väite paikkansa? Nyt asukkailla on mahdollisuus jättää asuinpaikastaan arvio naapurustopalvelu Know Your Hoodsiin ja kertoa omista kokemuksistaan. Jätä arviosi jaa osallistu samalla paikallisten palkintojen arvontaan.

Liedon kunta on liittynyt mukaan seudulliseen naapurustopalvelu Know Your Hoodsiin, joka esittelee muuttoa harkitseville myös Liedon asuinalueita (alueet on jaettu virallisten kaupunginosien mukaisesti).

– Kertomalla omista kokemuksistasi autat muuttoa pohtivia löytämään itselleen sopivimman asuinpaikan. Muuttajat haluavat kuulla todellisten asukkaiden kokemuksia ja tietenkin myös kaupunki haluaa tietää, mitä mieltä asukkaat ovat.

Arvion jättäminen on käyttäjien antaman palautteen perusteella helppoa. Käyttäjien pitää rekisteröityä palveluun, jotta voimme varmistaa sen, että ihmiset arvioivat todellisia asuinpaikkojaan.

Arvion voi jättää Know Your Hoodsin verkkosivulla seuraamalla seuraamalla ohjeita

  1. Mene Know Your Hoodsiin: https://hoods.fi
  2. Klikkaa etusivulla Asutko seudulla? -otsikon alla olevaa ‘Arvioi asuinpaikkasi’ -painiketta.
  3. Rekisteröidy palveluun.
  4. Kirjoita arvostelu ja julkaise se viimeistään 31.10.2022.

Arvomme kaksi 50 euron arvoista lahjakorttia lietolaisiin palveluihin niiden kesken, jotka jättävät arvion 31.10.2022 mennessä.