Siirry sisältöön

Liedon joulu - Tapahtumia ja tunnelmia

Liedon joulu kutsuu mukaan joulunajan tapahtumiin!

Lietolaista joulun viettoa

Joulunaika Liedossa alkoi ohjelmallisella Hyvän mielen joulunavauksella 24.11.  Samalla syttyivät jouluvalot kaupungin torin joulukuuseen ja keskustaan kadun varteen.

Joulun alla lietolaiset käyvät  joulumyyjäisissä ja -tapahtumissa.  Vanhalinnan  joulu kutsuu nauttimaan 1930-luvun joulutunnelmasta viikonloppuna 17.-18.12.  Kotisaunan sijaan voi ennen joulua ja vielä aattoaamunakin saunoa Littoistenjärven Järvelässä ja rohkeimmat voivat pulahtaa talviseen järveen avantouinnille.

Tänä vuonna Liedossa suunnistetaan leikkimielisessä Joulusuunnistuksessa  5.-18.12.2022. Rastien etsiminen sopii koko perheelle ja tutustuttaa suunnistajat Liedon kulmiin ja jouluisiin juttuihin.

Joulun lähestyessä lauletaan Kauneimpia joululauluja kaikissa Liedon kirkoissa. Jouluyön messu kutsuu  väkeä Liedon ja Littoisten kirkkoon  hiljentymään joulun sanomaan.

Liedon joulusuunnistus 5. – 18.12.2022

Tervetuloa jouluiselle seikkailulle Lietoon!
Liedon Parman kotikunnassa suunnistetaan leikkimielisesti  kun Joulusuunnistus saapuu Lietoon 5.-18.12.2022.
Jouluinen rastikierros sopii koko perheelle ja tutustuttaa leikkisällä tavalla Liedon kulmiin ja jouluisiin juttuihin.
Suomen lippu liehuu salossa sinitaivaan alla.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. juhlistamme itsenäistä Suomea

Juhlallisuudet alkavat klo 10 itsenäisyyspäivän sanajumalanpalveluksella Liedon kirkossa ja jatkuvat kahvituksella ja  itsenäisyyspäivän juhlalla kaupungintalolla.

Juhlan voi katsoa jälkikäteen verkosta Liedon kaupungin YouTube-kanavalta.
Äiti ja poika koristelevat piparkakkutaloa yhdessä.

Joulunajan tapahtumia

Myyjäisiä, joulumusiikkia, askartelua ja muita tapahtumia  järjestävät Liedossa lukuisat eri tahot. Tule mukaan joulun tunnelmiin!

Jouluisia tapahtumia Liedossa

Tapahtumatiedot päivittyvät sitä mukaan kun uusia jouluisia tilaisuuksia julkaistaan Liedon kaupungin tapahtumakalenterissa.