Liedon kaupungin vapaa-aikapalvelut ja kirjasto tarjoavat monipuolisen valikoiman tapahtumia ja aktiviteetteja talvilomaviikolla 19. – 25.2. Innostava ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja koko perheelle, ja se lupaa iloa ja naurua kaikenikäisille lomalaisille.

Hiihtoloman kohokohtia

Yleisöluisteluvuorot Tarvasjoen jäähallilla 19. ja 21.2.: Ota luistimet mukaan ja suuntaa Tarvasjoen jäähallille nauttimaan jäällä liikkumisesta ystävien ja perheen kanssa.

Talvilomalla taiteillen 19.-24.2. Kirjastossa järjestetään koko talvilomaviikon mittainen taidepaja, jossa voit osallistua yhteisen taideteoksen luomiseen.

Sirkustemppujen opettelua lapsille 22.2.: Lasten oma sirkuskoulu Turun Sirkus tarjoaa mahdollisuuden oppia hauskoja sirkustemppuja . Naurua ja iloa luvassa!

Graffitipaja nuorille taiteilijoille 23.2. Tänä talvilomana pääsee myös kokeilemaan omaa taiteellista ilmaisuaan graffitipajassa. Ilmoittautuminen 21.2. mennessä.

Toimintaleiri 1. -3. luokkalaisille 19.-21.2: Luvassa on liikunnallista hauskanpitoa ja monipuolista tekemistä toimintaleirillä. Tule mukaan ja tutustu uusiin kavereihin!

Fantastinen fantasiapäivä Liedon kirjastossa maanantaina 19.2.2024 klo 12-16.
Sanataideohjaajien ohjaamaa tekemistä kaikenikäisille: tutkittavaa, ihmeteltävää ja puuhapisteitä.

TÄYNNÄ Pakohuone nuorille 20., 21. ja 21.2.: Jännittävää pähkäiltävää ja tiimihengen kohottamista nuorille. Pakohuoneessa pääset ratkomaan pulmia ja nauttimaan yhdessäolosta kavereiden kanssa.

TÄYNNÄ Uimakoulu 2017 ja 2016 syntyneille lapsille: Ilmoita lapsesi mukaan alkeis- tai jatkouimakouluun.

TÄYNNÄ Lasketteluretki Himokselle 23.2.: Luvassa on lumista seikkailua Himoksen rinteillä! Varaa paikkasi ajoissa ja varmista, että pääset nauttimaan talven riemuista yhdessä muiden lomalaisten kanssa.

Moniin tapahtumiin on rajoitettu osallistujamäärä, joten ole nopea ja ilmoittaudu ennakkoon varmistaaksesi paikkasi!

Liedon kaupungin vapaa-aikapalvelut toivottavat kaikille iloista talvilomaa täynnä mukavia hetkiä ja yhteisiä seikkailuja!