Koronasta huolimatta kierrätyskeskus Kisälli teki viime vuonna myyntiennätyksen! Edellinen myyntiennätys oli vuodelta 2019 eli ennen koronaa. Vuonna 2020 kierrätyskeskus joutui sulkemaan ovensa kahdeksi ja puoleksi kuukaudeksi. ”Saimme onneksi pitää ovet auki koko viime vuoden. Asiakasmäärät ovat olleet pienempiä kuin ennen koronaa, mutta myynti on siitä huolimatta kasvanut”, kommentoi kierrätysmyymälän työvalmentaja, Ellinoora Jalonen.

Kierrätyskeskus Kisälli on Liedon kunnan työllistämisyksikkö. Kaikki myyntituotot käytetään työllistämistoimintaan sekä kierrätyskeskuksen juokseviin menoihin kuten tilavuokraan ja jätemaksuihin. ”Kierrätyskeskuksessa työskentelee henkilöitä niin palkkatuella kuin kuntouttavassa työtoiminnassa. Meille voi tulla myös esimerkiksi työkokeiluun, harjoitteluun tai oppisopimukselle”, kertoo Jalonen

Kierrätyskeskuksen toiminta on tärkeää myös keskuksessa asioiville kuntalaisille. Kierrätystoiminnan lisäksi kierrätyskeskus tarjoaa muita palveluita. Kisällissä toimii esimerkiksi korjausompelimo ja vuokrauspalvelu. Kisälli on saanut paljon palautetta hyvästä asiakaspalvelusta. ”Meidän asiakkaamme ovat ihan mahtavia! Monet vakioasiakkaat käyvät viikoittain ja jotkut jopa lähes päivittäin. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme viime vuodesta. Ilman teitä emme olisi päässeet uuteen myyntiennätykseen”, sanoo Jalonen.

Kierrätysmyymälän työvalmentaja, Ellinoora, seisoo kassan takana ja hymyilee kameralle
Kierrätysmyymälän työvalmentaja, Ellinoora Jalonen, haluaa kiittää kaikkia asiakkaita viime vuodesta.