Yhdistystoiminta

Yhdistykset tukevat monipuolisesti kuntalaisten hyvinvointia tarjoamalla asukkaille toimintaa, tekemistä ja yhdessäolon kokemuksia.

Liedossa yhdistykset ovat keskeisessä roolissa niin laajan harrastusmahdollisuuksien kirjon tarjoajina kuin väylänä vaikuttaa yhteisiin asioihin. Kaupunkilaiset voivat olla mukana heille merkityksellisissä asioissa – olipa se sitten kulttuuria, liikuntaa, perinnetyötä, turvaverkostoja tai edunvalvontaa.

Liedon kaupunki ja yhdistykset järjestävät yhteistyössä monenlaista toimintaa, esimerkiksi erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Lisäksi Liedon kaupunki tukee yhdistysten toimintaa mm. erilaisin avustuksin ja tarjoaa tiloja yhdistysten käyttöön.

Tilaa Liedon kaupungin uutiskirje yhdistykselle ja pysyt ajan tasalla!

Tilaan uutiskirjeen

Kunta tarjoaa jopa maksutta tai edullisesti tiloja yhdistysten käyttöön. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä kiinnostavan tilan hallintoon varataksesi tai saadaksesi lisätietoja hinnoista tai varaustilanteesta. Varattavissa olevia tiloja on muun muassa kunnantalon kokoushuoneet, koulujen tilat, Palvelukeskus Ruskan ja Tarvasjoen Hyvinvointikeskuksen tilat.

Taidenäyttelytilojen varaaminen tapahtuu Kulttuuripalveluiden Taidenäyttelytilat -sivulta.

Liikuntapaikkojen varaaminen kuten Lietohallin, koulujen liikuntasalien sekä ulkokenttien vuorohakemukset tehdään Liikuntapalveluiden Liikuntapaikkojen varaaminen -sivulta.

Nuorisotilojen varaaminen on mahdollista yhdistyksille ja toimintaryhmille, nuorisopalveluiden oman toiminnan aikataulujen puitteissa. Mahdollisuutta tilojen käyttämiseen ja vuokraamiseen voit kysyä nuorisopalveluilta.

Vapaa-aikapalveluiden vastaava
Tamminen Marjaana
0505690952
marjaana.tamminen@lieto.fi
Yritysneuvoja
Hämäläinen Marja-Leena
040 3515 768
marja-leena.hamalainen@lieto.fi
Hyvinvointijohtaja
Äijälä Jani
040 158 8655
jani.aijala@lieto.fi