Liikunta-, urheilu- ja ulkoilutapahtumia Liedossa

Liedossa järjestetään monipuolisesti liikuntatapahtumia kaupungin liikuntapalveluiden sekä seurojen ja yhdistysten toimesta. Tule mukaan liikkumaan!

Tutustuminen kiipeilyharrastukseen Lietohallilla

Nuoret ja työikäiset lietolaiset! Tule tutustumaan kiipeilyharrastukseen Lietohallin uusitulla kiipeilyseinällä! Paikalla koulutettu kiipeilyohjaaja.
Liedon kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa tutustumiskerrat

Yhteen ryhmään mahtuu kymmenen henkilöä. Huom! sama henkilö voi osallistua vain yhteen näistä kerroista. Alaikäraja on 10 vuotta.

Ilmoittautuminen
Valitse alla olevista linkeistä se kerta , johon haluat ilmoittautua. Ilmoittaudu vain yhteen tapahtumaan.

* sunnuntai 11.2. klo 17 – 19

* keskiviikko 21.2. klo 18 – 20

* torstai 29.2. klo 18 – 20

* lauantai 2.3. klo 12 – 14

Päälle sisäliikuntavaatteet ja jalkaan sisäliikuntajalkineet.

Tervetuloa!

Liikkuen läpi vuoden kampanjakokonaisuus

Kampanjakokonaisuuden logo

Liikkuen läpi vuoden on LiikU:n ja osallistuvien kuntien kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa on LiikU talvella, LiikU Haastepyöräily ja LiikU syksyllä -kampanjat.

Tällä kokonaisuudella kannustamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan ja merkkaamaan 18 eri liikuntalajillla tehdyt suoritukset Liikkuen läpi elämän mobiilisovellukseen. Näin ollen osallistuja voi seurata omaa liikuntahistoriaa ympäri vuoden sekä samalla osallistua kampanjoiden kuntakisoihin.

Liedon kaupunki palkitsee osallistujia arpomalla erilaisia palkintoja koko kampanjakokonaisuuden ajan! Vuoden 2024 kampanjat starttaa heti tammikuun alussa.

Suoritusten kirjausohje

  1. Lataa ”Liikkuen läpi vuoden” sovelluskaupasta tai tee kirjaukset suoraan tästä linkistä: https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden/
  2. Täytä oma tiedot ja paina tallenna. Jos kilpailet osana ryhmää, kirjoita ryhmäsi nimi kohtaan työpaikka. (seurat, yhdistykset, työpaikka jne.)
  3. Kirjaa oma liikuntasuoritus: valitse päivämäärä, merkitse kilometrimäärä ja valitse liikuntamuoto.

LiikU talvella kampanja järjestetään 10.1.-31.3.2024

Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan omien kilometritavoitteiden mukaan. Liikuntamuotoina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, maastopyöräily, potku-kelkkailu, pyöräily, luistelu ja retkiluistelu, eli huonokaan talvi ei siis estä liikkumista! Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten se soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Tarkemmat ohjeet mm. mobiilikirjaukseen, löytyvät LiikUn nettisivuilta.