Liikunta-, urheilu- ja ulkoilutapahtumia Liedossa

Liedossa järjestetään monipuolisesti liikuntatapahtumia kaupungin liikuntapalveluiden sekä seurojen ja yhdistysten toimesta. Tule mukaan liikkumaan!

Liikkuen läpi vuoden kampanjakokonaisuus

Kampanjakokonaisuuden logo

Liikkuen läpi vuoden on LiikU:n ja osallistuvien kuntien kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa on LiikU talvella, LiikU Haastepyöräily ja LiikU syksyllä -kampanjat.

Tällä kokonaisuudella kannustamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan ja merkkaamaan 18 eri liikuntalajillla tehdyt suoritukset Liikkuen läpi elämän mobiilisovellukseen. Näin ollen osallistuja voi seurata omaa liikuntahistoriaa ympäri vuoden sekä samalla osallistua kampanjoiden kuntakisoihin.

Liedon kaupunki palkitsee osallistujia arpomalla erilaisia palkintoja koko kampanjakokonaisuuden ajan! Vuoden 2024 kampanjat starttaa heti tammikuun alussa.

Suoritusten kirjausohje

  1. Lataa ”Liikkuen läpi vuoden” sovelluskaupasta tai tee kirjaukset suoraan tästä linkistä: https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden/
  2. Täytä oma tiedot ja paina tallenna. Jos kilpailet osana ryhmää, kirjoita ryhmäsi nimi kohtaan työpaikka. (seurat, yhdistykset, työpaikka jne.)
  3. Kirjaa oma liikuntasuoritus: valitse päivämäärä, merkitse kilometrimäärä ja valitse liikuntamuoto.

Haastepyöräily -kampanja järjestetään 1.5.-23.6.

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja vapusta juhannukseen haastaa ja motivoi pyöräilemään. Pyöräilyn eri muotojen ja kickbiken lisäksi myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa.

  • Pääsääntöisesti jokainen kirjaa omat pyöräilynsä, mutta esim. aikuinen voi tehdä lasten kirjaukset.
  • Merkattavan matkan voi suorittaa kaikenlaisilla polkupyörillä.
  • Soveltava liikunta; Pyöräilyn / liikkumisen voi suorittaa esim. erityispyörillä tai pyörätuolikelauksella. Avustaja / huoltaja voi myös kirjata suoritukset yhteiseen mobiiliin ja liikuntalajiksi Soveltava liikunta.
  • Pyöräilyalueena voi olla muukin kun oma kunta.

Tarkemmat ohjeet mm. mobiilikirjaukseen, löytyvät LiikUn nettisivuilta.