Kaupungin vuokra-asunnot

Liedon Asunnot Oy:llä on yhteensä 349 vuokra-asuntoa Liedon keskustassa, Asemalla ja Tarvasjoella.

Asunnot ja vuokrat

Liedon Asunnot Oy:n vuokra-asunnot ja niiden neliövuokrat:

Asunnoista peritään 1-3 kuukauden vuokran suuruinen vuokratakuu.

Liedon Asuntojen isännöintiyhtiö on Liedon Tili- ja kiinteistöpalvelut Oy. Esimerkiksi vuokrasopimukset, vuokralaskutus ja asuntojen huoltoon liittyvät asiat hoituvat heidän kauttaan.

Vuokra-asunnon hakeminen

Vuokra-asuntoa voit hakea alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Lomakkeen lähetys käyttää Suomi.fi -viestit palvelua ja vaatii tunnistautumisen. Voit tunnistautua esim. suomalaisilla pankkitunnuksilla ja mobiilivarmenteella.

Liitä mukaan tarvittavat liitteet, eli viimeisin verotodistus sekä palkkalaskelma tai todistus esim. eläkkeestä tai työttömyyskorvauksesta. Ilman liitteitä hakemusta ei käsitellä. Kerro hakemuksessasi myös omin sanoin asunnontarpeestasi.

Halutessasi voit tulostaa vuokra-asuntohakemuksen käsin täytettäväksi. Käsin täytetty paperilomake palautetaan liitteineen postitse osoitteella Liedon kaupunki, Asuntoasiat, PL 24, 21421 Lieto.

Voit myös noutaa lomakkeen kaupungin asiointipisteestä tai se voidaan lähettää sinulle postitse. Paperisen hakulomakkeen liitteineen voit palauttaa kaupungin asiointipisteeseen tai postitse osoitteella Liedon kaupunki, Asuntoasiat, PL 24, 21421 Lieto.

Hakemus on voimassa kolme kuukautta ja sen voi uusia tarvittaessa uusi puhelimitse tai sähköpostilla. Sitä on myös täydennettävä, mikäli olosuhteissasi tapahtuu muutoksia.

Asukkaiden valinta

Liedon Asunnot Oy:n hallituksella on joka kuukauden (pois lukien heinäkuu) toinen keskiviikko asukasvalintakokous, jossa valitaan uudet asukkaat edellisen kuukauden aikana vapautuneisiin asuntoihin. Hakemus liitteineen tulee jättää viimeistään kokousta edeltävänä maanantaina, jotta se ehtii käsittelyyn.

Valinnassa otetaan huomioon asunnontarve, tulot ja varallisuus. Hakijoilta tarkistetaan luottotiedot. Asuntoja voivat hakea myös ulkopaikkakuntalaiset, mutta etusijalle asetetaan kaupungin omat asukkaat ja Liedossa työssä käyvät.

Yhteystiedot:

Taloussihteeri
Naatula Marjo
0505965027
marjo.naatula@lieto.fi

Käyntiosoite

Liedon kaupungintalo
Kirkkotie 13, Lieto

Mielellään ajanvaraus puhelimitse:

050 5965 027

Parhaiten tavoitettavissa ma-pe klo 9-15

Saapuessasi kaupungintalolle pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan ala-aulan Asiointipisteeseen.