Apua työnhakuun – ForeAmmatti PLUS

ForeAmmatti Plus on uudenlainen digitaalinen työnhaun väline, joka toimii Liedossa Tärppi-nimisessä ympäristössä. Palvelun avulla saat tietoa ammateista, koulutuksista, työmarkkinoiden kehittymisestä ja haluamiesi alojen työpaikoista.  

ForeAmmatti Plus- palvelussa tehtävä oman osaamisen kartoitus tuottaa tietoa  osaamisestasi ja vahvuuksistasi ja voit hyödyntää sitä työhaussa. Osaamisen kartoitus havainnollistaa sinulle sopivia ammatteja. 

Osaamiskartoituksella arvioit tarvittavaa osaamista ja kykyviisarin avulla voit pohtia omaa työkykyäsi. Pääset tutustumaan yli 400 ammatin ja 2000 tutkinnon tietoihin. Saat selville esimerkiksi, paljonko valitsemassasi ammatissa on avoimia työpaikkoja ja millainen koulutus ammatissa työskentelevillä on.

ForeAmmatti Plus- palvelun kutsun saat Liedon työllistämispalvelut Kisällistä laittamalla sähköpostin osoitteeseen  tarppi@lieto.fi . Kerro sähköpostissa: 

  • nimesi 
  • syntymävuotesi 
  • sähköpostiosoitteesi 
  • Kutsu tulee ilmoittamaasi sähköpostiin. Halutessasi voit jakaa osaamiseesi ja työkykyysi liittyviä tietoja sinut kutsuneelle organisaatiolle (Tärppi – Liedon työllistämispalvelut) työn- tai opiskeluhaun tukemiseksi. Tärpin ammattilaiset voivat nähdä tietosi, kun jaat osaamisesi. Sinä itse hallitset palveluasi!