Ajanvaraus terveydenhuoltoon

Voit tehdä ajanvarauksen puhelimitse vastaanotoille, rokotuksiin, laboratorioon, kuvantamiseen tai muille terveydenhuollon asiantuntijoille. Kaikki ajanvarausnumerot ja -osoitteet löytyvät alla olevista palvelulinkeistä. Voit myös tehdä sähköisen ajanvarauksen influenssarokotukseen, laboratorioon tai kutsuntaikäisen terveystarkastukseen.

Ajanvarauspuhelinnumero Liedon pääterveysaseman lääkärin ja hoitajien ajanvaraukseen on 02 4873 7231.


Huomioithan, että ajanvaraus on ruuhkainen maanantaisin ja takaisinsoittojonon odotusaika saattaa olla yli kaksi tuntia. Odotathan siis kärsivällisesti soittoa. Kaikkiin soittopyyntöihin vastataan saman päivän tai seuraavan arkipäivän aikana. Mikäli asiaasi ei ole välttämätöntä hoitaa maanantaina, niin olethan ystävällisesti yhteydessä muuna ajankohtana.

Annetun ajan siirron tai peruutuksen voit tehdä sähköisen ajanvarauksen kautta hammashoitoon, kohdun kaulan syövän seulontaan tai silmänpohjan seulontakuvaukseen.

Voit myös täyttää Omaolopalvelun kautta oirearvion. Vastaamme tekemääsi oirearvioon Omaolossa kahden tunnin kuluessa arkisin ma-to 8.00-15.30 ja pe 8.00-14.30.

Suosittelemme käyttämään kasvomaskia tai visiiriä asioidessasi terveysasemilla.