Lasten ja nuorten harrastustoimintaan Liedon Säästöpankki -rahastosta haettava tuki

Liedon Säästöpankki -rahaston tarkoituksena on tukea lietolaisia vähävaraisia lapsia ja nuoria heidän harrastuksissaan sosiaalisin perustein. Tuki suunnataan erityisesti niille alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille, joiden harrastustoiminta on uhattuna perheen taloudellisen tilanteen vuoksi.

Tuki myönnetään Liedon hallintopalveluille osoitetun kirjallisen hakemuksen perusteella osana ehkäisevää työtä. Tuki on tarveharkintaista yksilötukea lapselle ja se annetaan todellisten kulujen perusteella. Tukea myönnetään lapsen tai nuoren säännöllisen harrastustoiminnan tukemiseksi esimerkiksi nuoren harrastus- ja välinemaksuihin, kausimaksuihin, harrastusmatkoihin, leiriin tai retkeen todellisten kulujen mukaisesti yhteen harrastukseen. Tukea voidaan myöntää enintään 300 €/lapsi/vuosi.

Näin haet tukea

Sähköinen haku

Harrastustukea voit hakea sähköisellä lomakkeella. Lomaketta lähettäessäsi tunnistaudu esim. suomalaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lomake lähetetään Liedon kaupunkiin suojattuna Suomi-viestit palvelun kautta.

Lähettämäsi lomakkeen ja liitteet näet kirjautumalla Suomi.fi Viestit-palveluun.

Haku paperilomakkeella

Halutessasi harrastustukihakemuksen voi tulostaa käsin täytettäväksi ja allekirjoitettavaksi. Lomakkeen voi myös noutaa kaupungintalon asiointipisteestä, Kirkkotie 13.

Paperilomake liitteineen palautetaan postitse osoitteella:

Liedon kaupunki
Kirjaamo
PL 24
21421 Lieto

Päätös tuen myöntämisestä

Päätös harrastustuesta toimitetaan hakijalle hakutapaa vastaavalla tavalla.

Harrastustuen yhteyshenkilö

Hyvinvointijohtaja
Äijälä Jani
040 158 8655
jani.aijala@lieto.fi