Lieto-viikko

Lieto-viikot järjestetään tänä vuonna 19.-28.8.2022

Elokuussa päästään nauttimaan taas Lieto-viikon tapahtumakimarasta, kun Liedossa järjestetään monipuolisesti erilaisia tapahtumia. Tänä vuonna Lieto-viikko on kymmenenpäiväinen ja sen ajalle sisältyy kaksi viikonloppua. Viikon aloittaa ensimmäistä kertaa Liedon oma taiteiden yö perjantaina 19.8.2022. Viikko päättyy Varsinais-Suomen museopäivään elokuun viimeisenä sunnuntaina 28.8.2022.

Lieto-viikko uudistuu: Viikon kantavina pääteemoina ovat kulttuuri ja taide. Toistuvia vakiotoimintoja ei tänä vuonna oteta mukaan Lieto-Viikon ohjelmaan.

Sanapilvi Lieto-viikon tapahtumien kuvausten suunnittelun tueksi. Esimerkiksi kulttuurikuntoilu on mahdollinen sana tapahtuman kuvaukseen, sana liikunta taas ei ole yksin mahdollinen. Joogaa kuvataidenäyttelyssä tai musiikkia museossa taas on mahdollinen.

Lieto-viikon yhteinen suunnittelutapaaminen pidetään ti 24.5. klo 17.30 valtuustosalissa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille tahoille, jotka järjestävät ohjelmaa Taiteiden Yöhön 19.8. tai Lieto-viikolle. Muistathan ilmoittautua tämän linkin kautta palaveriin viimeistään pe 20.5.

Tapahtumia voi ilmoittaa sunnuntaihin 12.6. asti. Kaikki tapahtumat löydät kunnan verkkosivuilta Tapahtumakalenterista. Lieto-viikon tapahtumat ovat ilmaisia, ellei toisin mainita. Lisäksi joihinkin tapahtumiin voi olla ennakkoilmoittautuminen. Mahdollinen koronatilanteen paheneminen saattaa tuoda tapahtumiin muutoksia. Tarkista muutokset kunkin tapahtuman järjestävältä taholta.

Lisätietoa:

Vapaa-aikasuunnittelija
Tamminen Marjaana
050 5690 952
marjaana.tamminen@lieto.fi