Taiteiden Yö ja Lieto-viikko

Lieto-viikko järjestetään 18.-27.8.2023

Elokuussa päästään nauttimaan Lieto-viikon tapahtumakimarasta, kun Liedossa järjestetään eri yhdistysten toimesta monipuolisesti erilaisia kulttuuri- ja taidetapahtumia. Tänä vuonna Lieto-viikko on kymmenenpäiväinen ja sen ajalle sisältyy kaksi viikonloppua. Viikon aloittaa toista kertaa Liedon oma Taiteiden Yö perjantaina 18.8.2023. Viikko päättyy Varsinais-Suomen museopäivään elokuun viimeisenä sunnuntaina 27.8.2023.

Taiteiden yönä Annantuvan ja kirkon sekä kaupungintalon ympäristö tarjoaa puitteet eri toimijoiden järjestämille tapahtumille. Taiteiden yön tapahtumia kutsumme mukaan järjestämään kanssamme niin yhdistyksiä, ryhmiä kuin yrityksiä.

Järjestäjille

Yhteisessä suunnittelupalaverissa keskiviikkona 31.5. klo 17.30 käymme läpi mm. suunnitteilla olevia tapahtumia ja aikatauluja esim. luvat ja mainostus. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Tapahtumia voi jo ilmoittaa kaupungin tapahtumakalenteriin osoitteessa www.lieto.fi/tapahtumailmoittaminen. Valitse kategoriaksi Lieto-viikko ja lisäksi Taiteiden yö, mikäli tapahtuma ajoittuu pe 18.8. päivään. Tapahtumat tulee ilmoittaa mukaan viimeistään sunnuntaina 11.6.2023 mennessä, jotta ne ehtivät mukaan yhteiseen painettuun mainokseen.

Lisätietoa:

Vapaa-aikasuunnittelija
Tamminen Marjaana
0505690952
marjaana.tamminen@lieto.fi