Vastaanottopiste

Kisällin vastaanottopiste ottaa vastaan kodin sähkölaitteet, vaaralliset jätteet ja metalliromut ilmaiseksi. Vastaanotamme sähkölaitteet kuntoon katsomatta.

Kierrätyskekus Kisälli

Käyntiosoite
Teollisuuskuja 2A
21421 Lieto

Aukioloajat
ma, ke ja to 9 – 16
ti 9 – 18
pe 9 – 15

la-su suljettu

Meille voit tuoda kierrätykseen kaikki kodin sähkölaitteet – niin ehjät kuin rikkinäisetkin. Vastaanotossa kannattaa kertoa laitteen kunnosta, sillä osa sähkölaitteista tulee korjauksen ja huollon kautta myyntiin kierrätysmyymälään. Muut laitteet kierrätetään asianmukaisesti.

Yritysten sähkölaitteita vastaanotamme ainoastaan harkinnanvaraisesti ja maksua vastaan.

Kaupunkilaiset voivat tuoda vaarallisia jätteitä kierrätykseen kerralla 50 litraa/kiloa. Yritysten vaarallisia jätteitä emme vastaanota.

Vaarallisen jätteen tulee olla alkuperäispakkauksessa tai tiiviissä astiassa, johon on selvästi kirjattu, mitä se sisältää. Tyhjät pakkaukset eivät kuulu vaarallisen jätteen keräykseen. Esimerkiksi metalliset maalipurkit voi laittaa metallinkeräykseen ja öljykanisterit polttokelpoiseen jätteeseen.

Vaarallista jätettä ovat esimerkiksi:

maalit, liimat, lakat
aerosolit
torjunta-aineet
liuottimet
öljyt
akut ja paristot

Kaikkea vaarallista jätettä Kisälli ei pysty vastaanottamaan vaan kyseiset jätteet kuuluu toimittaa jonnekin muualle. Tällaisia jätteitä ovat:

lääkkeet (apteekki)
räjähteet ja ammukset (poliisi, jälleenmyyjät)
kaasupullot (jälleenmyyjät, Topinojan jätekeskus)
käsisammuttimet (jälleenmyyjät, Topinojan jätekeskus)
isot jäteöljytynnyrit (Topinojan jätekeskus)

Kaikenlaiset metalliesineet voi toimittaa Kisällin vastaanottoon kuntoon katsomatta. Vastaanotamme esimerkiksi ruohonleikkureita, polkupyöriä, vanteita ja hanoja.