Lietolaisissa yrityksissä kaivataan monen alan osaajia ja yritykset pitävät koulutusta tärkeänä keinona osaajapulan ratkaisemisessa

Lietolaisten yritysten tarjoamat oppisopimusmahdollisuudet esitellään syksyn infoissa

Syksyn ajan Turun Oppisopimustoimisto esittelee tiistaisin ja torstaisin lietolaisten yritysten tarjoamia mahdollisuuksia työllistyä alalle oppisopimuksella. Oppisopimus sopii niin työnhakijalle, työssä olevalle kuin yrittäjällekin.

Oppisopimusinfot pidetään tiistaisin klo 14.00 ja torstaisin klo 17.00 Turun oppisopimustoimiston tiloissa Turussa, Yliopistonkatu 31 (4. krs).
Perustietopaketin jälkeen on mahdollisuus henkilökohtaiseen neuvontaan.

Liedon Avantilla toimivat yritykset hakevat mm. seuraavia osaajia: autonasentaja, autosähköasentaja, hitsaaja, hydrauliikka-asentaja, hyllyttäjä, hyötyajoneuvokorjaaja, koneenkäyttäjä, kylmälaiteasentaja, mekaniikka-asentaja, metallityöntekijä, muurari, myyjä, ohjelmisto-osaaja, puhdastilatyöntekijä, putkiasentaja, raskaankaluston asentaja, siistijä, tuotantotyöntekijä, työkonekorjaaja ja varastotyöntekijä.

Rekrytoi, kehitä ja kouluta oppisopimuksella

Oppisopimuksella voi kehittää olemassa olevan henkilöstön osaamista, kouluttaa alalle uusia tekijöitä tai hankkia osaamista yrittäjälle. Oppisopimuksen kesto vaihtelee yksilöllisesti, ja opinnot voivat kestää muutamista viikoista kolmeen vuoteen. Oppisopimuksella voi suorittaa esimerkiksi yksittäisen tutkinnon osan tai koko tutkinnon. Kestoon vaikuttavat opiskelijan tavoitteet sekä mahdollinen aiemmin hankittu ammattiosaaminen.

Lisätietoja infoista:
Mika Stepanoff
Yrityspalvelujohtaja ja työllisyyskoordinaattori
050 3150 382
mika.stepanoff@lieto.fi

Esa Anttila
Koulutustarkastaja, Turun oppisopimustoimisto
040 5532 374
esa.anttila@turku.fi