Lieto-opiston luennolla Heidi Amedeo kertoo, mistä tunnistaa laadukkaan oliiviöljyn, miten oliiviöljy säilyy parhaiten ja kuinka sitä käytetään oikein. Oliiviöljyn suotuisat vaikutukset sydän-ja verisuonisairauksien ennaltaehkäisyyn ovat jo kauan olleet tiedossa, mutta näyttää myös siltä, että oliiviöljyn käytöllä voi hillitä elimistön matala-asteista tulehdusta, joka saattaa olla monen sairauden taustalla.

Luennolla kuulet näistä hyödyistä lisää ja opit tunnistamaan laadukkaan oliiviöljyn ja välttämään markkinoilla olevia huonolaatuisia öljyjä, jotka voivat jopa vahingoittaa terveyttä! Pääset maistelemaan eri oliiviöljyjä ja saat vinkkejä, miten voit käyttää oliiviöljyä ruuanlaitossa esimerkiksi tekemällä levitteen tai maukkaan ja kevyemmän maustekakun.

Luento on ilmainen, mutta ilmoittaudu mielellään etukäteen linkin kautta.