17:30 kokoontuminen Lieto MC:n kerholla Luolakalliontiellä ja tutustuminen kerhon toimitiloihin
18:00 lähtö ajelulle kerho – Turun kehä – Piikkiö – Hepojoki – Saukonoja – Lieto kk – Hämeentietä Yliskulmalle – Liedonperä – Tarvajoen kk, Kertun tupa (Hämeen Härkätie 639, 21450 Tarvasjoki)
18:40 Tutustuminen Kertun tupaan ja 500 nuken näyttelyyn, Kotiseutuyhdistys Tarvaiset myy kahvia ja tuoretta pullaa meille
19:30 Tarvasjoki – Liedonperä – Aura – Vanhaa Tampereentietä (Aurajoentie, 222) Mannin navetalle Liedon asemalle (Mannintie 4, 21360 Lieto), jossa tutustutaan navettaa pyörittävän Rokmanni ry:n toimintaan ja meille myydään kuumia makkaroita ja juomia.
20:30 tai ilman ja tunnelman mukaan paluu kotiin omatoimisesti.

Tarvasjoen kotiseutuyhdistys Tarvaiset pitävää yllä aivan Tarvajoen keskustassa (vastapäätä lopetettua OP:n konttoria) Kertun tupaa, joka on ilmeisesti Tarvasjoen vanhin ja kuuluu näin myös Liedon vanhimpiin rakennuksiin. Se on alkuperäisessä menneiden vuosikymmenten kunnossa ja sisustuksessa. Siellä on tällä hetkellä myös Tarvaisten puuhanainen Raija Isotalo-Aaltonen viidensadan nuken näyttely. Pihapiirissä on muitakin katsomisen arvoisia rakennuksia.

Vanhaa Mannin tilan navettaa Liedon asemalla pyörittävät Anne ja Jari Laiho sekä Rokmannin ry. Siellä järjestetään erilaisia konsertteja ja tilaisuuksia, motoristien koontumisia, myyjäisiä, yksityistilaisuuksia jne. Entisestä navetasta on tullut varsinainen kulttuuritalo.