Amerikkalaiset bluesartistit R.J. Mischo ja Franck Goldwasser vierailevat Skandinavian-kiertueensa myötä myös Suomessa marraskuussa 2022.

R.J. Mischo on Wisconsinissa 1960 syntynyt ja Minnesotassa kasvanut blueslaulaja ja mestarillinen huuliharpisti. Virtuoosimaisen soittotekniikkansa lisäksi R.J. – ´King of a Mighty Good Time´ – on myös valloittava ja karismaattinen esiintyjä. Mischo on vieraillut Suomessa usein vuodesta 2006 lähtien. Ja nyt kolmas kerta toden sanoo: Mischon on pitänyt esiintyä Liedossa jo kaksi kertaa aiemmin, mutta koronan vuoksi keikat jouduttiin perumaan.

Hänen tämänkertainen kiertuekumppaninsa kitaristilegenda ja laulaja  Franck Goldwasser saapuu Suomeen nyt ensimmäistä kertaa. Goldwasser tunnettiin aiemmin myös lempinimellä ’Paris Slim’, hänen synnyinkaupunkinsa Pariisin mukaan. Hän muutti Kaliforniaan vuonna 1983 ja on ehtinyt tehdä mittavan uran niin sooloartistina kuin myös rivimiehenä mm. sellaisten artistien kanssa kuin Sunnyland Slim, Big Jack Johnson, A.C. Reed ja Jerry McCain.

Lippuja ennakkoon lippu.fi -palvelusta tai ovelta klo 18:15 alkaen. Konsertin kesto väliaikoineen n. 2 tuntia.

Kiertuekokoonpano – Skandinavia 2022:
R.J. Mischo – laulu ja huuliharppu
Franck Goldwasser – kitara ja laulu
Jaska Prepula – basso
Mikko Peltola – rummut

Järj. Liedon vapaa-aikapalvelut l. Lieto-Blues