Työvoimapalvelujen siirto paikallistasolle kuntiin vuoden 2025 alusta vaikuttaa myös Liedon työllistämispalvelujen toimintoihin. Ensimmäiset näkyvät muutokset Kisällin asiakkaille toteutuvat tämän kevään aikana.

Mikä muuttuu?

Kierrätysmyymälä, työpajatoiminta sekä Varhan kuntouttava työtoiminta ja työttömien terveydenhoitaja muuttavat tien toiselle puolelle Lemminkäisen kiinteistöön, osoitteeseen Teollisuuskuja 1.

Etsivä nuorisotyö muuttaa kevään aikana Liedon keskustaan koulujen läheisyyteen, osoitteeseen Sepänkuja 2. Myös nuorten työpajatoiminnan ryhmät sekä Varhan kuntouttavan työtoiminnan ryhmätoiminta muuttavat samaan osoitteeseen.

Työllistämispalvelut: TE-toimisto ja yksilövalmentajat muuttavat alkukesän aikana Liedon keskustaan osoitteeseen Hyvättyläntie 4 as 32. Samaan toimistoon siirtyvät myös maahanmuuttajapalvelut.

Sähkölaitteita, vaarallista jätettä ja metalliromua kerätään jatkossa kiertävässä keräyspalvelussa. Voit toimittaa kyseisiä jätteitä myös Topinojan lajitteluasemalle ja jätekeskukseen.

Kisällin uudet toimipisteet palvelevat asiakkaita viimeistään 5.8.2024

Muutosten aikataulu nykyisessä Kierrätyskeskus Kisällissä

  • 29.3.2024 Kierrätettävän tavaran sekä sähkölaitteiden, vaarallisen jätteen ja metalliromun vastaanotto jäävät tauolle. Myös kuljetuspalvelu jää tauolle samaan aikaisesti.
  • 1.4.2024 Kierrätysmyymälän muuttomyynti alkaa.
  • 31.5.2024 Kierrätysmyymälän ovet sulkeutuvat nykyisissä tiloissa.
  • Korjausompelimo ei toistaiseksi vastaanota asiakastöitä.

Seuraa uudistuksen etenemistä Liedon kaupungin sekä kierrätyskeskuksen tiedotuskanavista.