Joulun alla kannattaa suunnata Liedon Joulusuunnistuksen rasteille ajalla 5.-18.12.2022. Liedon kaupungin ja naapurustopalvelu Know Your Hoodsin (hoods.fi) järjestämä rastikierros sopii koko perheelle ja tutustuttaa leikkisällä tavalla Liedon kulmiin ja juhlakauden juttuihin.

Liedossa järjestetään maksuton ja kaikille avoin Joulusuunnistus, johon voi osallistua milloin vain ajalla 5.-18.12.2022. Päivisin suunnistaville luminen luonto näyttäytyy kauneimmillaan ja illalla reitille suuntaavat saavat nauttia jouluvaloista ja ehkäpä tonttukin vilahtaa hämärän suojissa.

Suunnistuksen 6 rastia löytyvät kävelyetäisyydellä keskustasta ja 4 rastia on sijoitettu Liedon kiehtoviin kyliin Asemanseudulle, Saukonojalle, Verkatehtaalle ja Vanhalinnaan. Osallistujat voivat tehdä joko pelkän kävelykierroksen tai koko pidemmän reitin. Kylille kannattaa suunnata joko autolla tai talvipyöräillen. Suunnistajien kesken arvotaan palkintoja eli lahjakortteja paikallisiin palveluihin.

Rastikierros sopii niin paikallisille kuin kauempaakin tuleville. Joulusuunnistuksen kiehtovimpia kohteita ovat mielestäni kierroksen aloituspaikkana toimiva Liedon kirkko, Vanhalinnan kartanomiljöö sekä pimeällä hohtava vesitorni, kertoo toteutuksesta vastaava Susanna Lahtinen

Tapahtuma on osa vuoden 2022 Jouluhaastetta

Lounais-Suomessa on käynnissä Know Your Hoodsin Jouluhaaste, jossa on mukana 12 maksutonta tapahtumaa. Ideana on tarjota inspiroivaa ohjelmaa juhlakaudelle sekä kannustaa ihmisiä tutustumaan erilaisiin joulunvieton tapoihin. Kaikissa tapahtumissa ei tarvitse käydä, vaan niistä voi valita itselleen sopivimmat.

Liedon Joulusuunnistus on osa haastetta ja kävijöitä kannustetaan postaamaan reitin varrelta kuva someen ja lisäämään kuvan yhteyteen #jouluhaaste2022. Myös Jouluhaasteen osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Suunnistuskartta, tarkemmat ohjeet ja palkinnot löytyvät osoitteesta naapurustosuunnistus.hoods.fi
Lisätietoja Jouluhaasteesta löytyy sivulta jouluhaaste.hoods.fi