Lieto-viikko järjestetään elokuussa 2.-15.8. ja se tuo mukanaan monipuolisen kattauksen tapahtumia ympäri kuntaa. Lieto-viikon ohjelmistosta löytyy runsaasti erilaisia tapahtumia, joissa on mahdollisuus tutustua lietolaisiin kohteisiin sekä toimijoihin.

Lieto-viikon ohjelmisto on jaettu koteihin Lietonen-lehden mukana ja julkaistu kunnan verkkosivuilla torstaina 29.7. Jonkun verran painettuun ohjelmistoon on tullut muutoksia eri syistä johtuen, mutta ajankohtaiset tiedot tapahtumista löytyy kunnan verkkosivuilta Tapahtumakalenterista ja tapahtumakohtaiset muutokset kannattaa tarkistaa järjestävältä taholta.

Lieto-viikkojen ohjelma

Lieto-viikko Tapahtumakalenterissa

Lieto-viikon kooste kaikista tapahtumista

Heikentyvä koronatilanne saattaa vaikuttaa Lieto-viikon tapahtumiin

Lieto-viikkojen tapahtumien järjestäjiltä sekä osallistujilta toivotaan ajankohtaisten koronapandemiaan liittyvien suositusten ja rajoitusten noudattamista. Osallistuthan tapahtumiin vain täysin terveenä ja oireettomana. Suosittelemme välttämään lähikontakteja sekä maskien ja turvavälien käyttöä.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt laajentaa tällä hetkellä voimassa olevat tartuntatautilain 58 §:n mukaiset koronarajoitukset koskemaan kaikkia Varsinais-Suomen kuntia. Yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi edelleen järjestää sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa niin, että osallistujilla on tosiasiallisesti mahdollisuus säilyttää riittävä etäisyys toisiinsa ja turvallisuus voidaan varmistaa Covid-19 tartuntojen ehkäisemiseksi. Rajoitus koskee yli 10 sisätilaisuuksia ja yli 50 henkilön tilaisuuksia alueellisesti rajatussa ulkotilassa. Määräys on voimassa ajalla 29.7.–15.8.2021. Lue lisää: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69915071

Muutoksia ohjelmistossa

Ohjelmistoon on tullut muutamia muutoksia sen julkaisun jälkeen. Tällä hetkellä peruttuja tapahtumia ovat Vapaa-aikapalveluiden Sirkuspäivä perheille 6.8., Liedon Lujan IisiTiimi jumppa 2.8. & 9.8. sekä Metsätreenit 5.8. & 12.8. Siirtyneitä tapahtumia on 3.8. Hiitjumppa, joka siirtyy 8.8. sekä 8.8. Toiminnallinen liikkuvuus jumppa siirtyy 4.8.

www.lieto.fi/lietoviikko

www.facebook.com/Lietoviikko