Paikallistapahtumien tilkkutäkki esittelee Lietoa laidasta laitaan

Julkaistu 8.8.2017 klo 12.45

Festareilta savusaunan kautta valokuvasuunnistaen maatilapäivään. Tai kyläkarnevaalien voimamieskisan jälkeen avoimista ovista opastetulle kävelykierrokselle. Tai miksei liikennepuistosta frisbeegolfaamaan ja jatkoille mehudiscoon. Kyllä, Lieto-viikolta löytyy tätä kaikkea ja melkeinpä kaikkiin tapahtumiin on vieläpä vapaa pääsy!

Perinteistä Lieto-viikkoa vietetään ympäri kuntaa 11.-20.8.2017. Viikon ohjelmatarjonta on jälleen kliseisen monipuolinen, mutta niin se vain on: jokainen löytää varmasti jotain kiinnostavaa. Laaja paikallistapahtumien kirjo tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua laajalti levittyneeseen Liedon kuntaan.

Lieto-viikon ohjelma on kunnan ja paikallistoimijoiden aikaansaannosta. Heti alkuun päästään nauttimaan nimekkään artistikattauksen omaavasta SmugglerRok3-festarista, jonka sunnuntain perhepäivä SmugsuRokki huipentuu Diandran esiintymiseen. Viikolla tapahtumia riittää kunnan laidalta laitaan ja lopuksi juhlitaan Lieto-päivän juhlaa vähän virallisemmissa merkeissä Vanhalinnassa. Lieto-viikon koko ohjelmaan pääset tutustumaan verkkosivuilla Lieto-viikko sekä Facebookissa @Lietoviikko.

Tervetuloa Lieto-viikolle - kaikki on kutsuttu!
 

Tuottaja
Suvi Torikka
040 822 4414, suvi.torikka@lieto.fi

Nuoriso- ja kulttuurisihteeri
Arttu Eteläpelto
050 569 0952, arttu.etelapelto@lieto.fi

Seudullisen joukkoliikenteen käyttö Turun kaupunkiseudulla on helppoa ja edullista riippumatta kuntarajoista. Pääset Föli-linjoilla helposti kauempaakin melkein kaikkiin Lieto-viikon tapahtumiin.

Katso Föli-linjojen tapahtumakohtaiset reitit ja aikataulut: www.foli.fi/fi/aikataulut-ja-reitit/aikataulut