Riskiryhmille ja karanteenissa oleville apua asiointiin

Julkaistu 20.3.2020 klo 15.28

Vapaaehtoiset tarjoavat apua yli 70-vuotiaille, riskiryhmiin kuuluville ja karanteenissa oleville kaupoissa ja apteekissa asiointiin. Kaupat tarjoavat omia asiointiaikoja sekä kauppakassipalveluja ja ravintolat valmiita aterioita noudettavaksi ja kotiinkuljetuksina.

Seurakunta ja monet yhdistykset ovat koonneet vapaaehtoisia auttamaan ruokatoimituksissa ja asioinnissa:

Vapaaehtoistyöstä apua riskiryhmille ja karanteenissa oleville asiointiin kaupoissa ja apteekissa

Asiointi kannattaa ajoittaa kauppojen tarjoamiin riskiryhmille tarkoitettuihin aikoihin tai käyttää kauppakassipalveluja

Kauppakassien keräilypalvelua ja kotiinkuljetusta. Asiointiaikoja riskiryhmille. Valmiita aterioita noudettavaksi ja kotiinkuljetuksina. 

Kunnan ateriapalvelu

Kunnan ateriapalvelua voidaan myöntää määräaikaisena (ilman palvelutarpeen arviointikotikäyntiä). Tukipalveluista asiakkaille tehdään 3kk määräaikainen päätös ja arvioidaan tilanne uudelleen koronatilanteen päätyttyä. Neuvontapuhelin 040 356 6344 klo 9 – 15.30.

Tarvasjoen hyvinvointikeskuksen keittiö on kiinni. Yli 70 –vuotiaille Tarvasjoella asuville henkilöille voi noutaa lämpimän annoksen kotiin vietäväksi. Lisätietoja ja ateriatilaukset: Tilaus jätetään noutoa edeltävänä päivänä klo 14 mennessä neuvontapuhelimeen 040 356 6344 klo 9 – 15.30.

Kunnan asiointipalvelu kauppa- ja apteekkiasiointiin

Liedon kunnan tarjoama asiointipalvelu on tarkoitettu niille yli 70-vuotialle, erityisryhmiin kuuluville ja karanteeniin määrätyille, jotka eivät muuten pysty järjestämään ostoksilla käyntiä.

Palvelu on maksutonta poikkeustilanteen aikana  13.4.2020 asti. Palvelua voi käyttää kerran viikossa kauppa- tai apteekkiasiointiin.

Neuvontapuhelin 040 356 6344 klo 9 – 15.30.