Liedon liikuntapaikat avataan kokoontumisrajoituksia noudattaen

Julkaistu 12.5.2020 klo 14.45

Liedon ulkokentät ovat käytössä kokoontumisrajoituksia noudattaen.

Liedon koulujen kentillä, keskusurheilukentällä ja Viertolassa voi harjoituksessa olla kerrallaan läsnä 10 henkeä. 1.6. alkaen kentällä voi olla yhtä aikaa 50 henkilöä.

Puku- ja pesutilat avataan käyttöön 1.6. alkaen, jolloin myös kilpailut ja sarjat voidaan käynnistää erityisjärjestelyin. Puku- ja pesutilojen käytöstä saadaan vielä lisää ohjeistuksia koronatilanteen vuoksi.

Myös koulujen liikuntasaleissa alkaa harjoituskäyttö 1.6. lähtien. Liikuntasalissa voi olla yhtä aikaa läsnä 50 henkilöä. Kesäsalien haku alkaa kunnan nettisivuilla 12.5. Hakuaika päättyy 19.5.

Kaikilla liikuntapaikoilla noudatetaan yleisiä ohjeita käsihygienian ja kontaktien välttämisen suhteen. Myös lajiliitot antavat omia ohjeistuksiaan harjoituksiin.

Suurten, yli 500 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestäminen on hallituksen linjauksella kielletty 31.7.2020 asti.

Lietohalli avataan 1.6.

Uimakoulut alkavat 1.6. uimahallissa

Liedon liikuntapalvelut järjestää uimakouluja Tarvasjoen uimahallissa kesäkuussa ajalla 1.-12.6. Uimakoulujen ilmoittautuminen alkaa kunnan nettisivuilla pe 15.5.

Kunta odottaa vielä Lounais-Suomen aluehallintoviraston ohjeistusta, jossa todennäköisesti annetaan tarkempia ohjeita uimahallien suhteen.

Liedon liikuntapalvelut